Blog

Inspirujte se vůní Paříže

17.04.2014 17:58

Paříž – za tmy romantické místo plné světel, během dne svět plný uvolněné atmosféry, historie, umění a také krásné vůně… Inspirovali jsme se širokými pařížskými bulváry, Eifellovou věží a přinášíme vám dokonalou dvojici toaletních vod pro ni a pro něj.

Toaletní voda Eclat Femme je rafinovaná a elegantní stejně jako dnešní moderní žena. Rozvíjí se svěžími tóny pomerančových kvítků a doznívá jemnými plátky bílého jasmínu. Květy jasmínu byly speciálně vypěstovány v historickém domově vzácných vůní v Grasse ve Francii a dodávají této vůni vytříbený vkus a originalitu.

Přitažlivé kouzlo kůže Barenia…
Nová a vylepšená pánská toaletní voda Eclat Homme v sobě ukrývá hladké elegantní tóny kůže Barenia a mužného cedrátu, které zajišťují déle trvající otisk a efekt vůně. Hlavu toaletní vody tvoří koriandr a himalájský čaj, v srdci ucítíte cedrové dřevo, jasním a tonkové boby. Eclat představuje perfektní rovnováhu nadčasového a moderního stylu a ztělesňuje sofistikovanou mužnou sílu v kombinaci s francouzským šarmem.

Oriflame existuje pro lidi, jako jste vy. Výrobky, které vyrábíme a neomezené možnosti výdělku, které vám nabízíme, to vše je vytvořené s ohledem na vás. K jedinečné příležitosti výdělku v Oriflame se připojíte s velmi nízkým poplatkem a vydělávat můžete začít hned v ten samý den. Mnoho dobře prezentovaných produktů a atraktivní nabídky, dělají prodej tak jednoduchý, že stačí jednoduše ukázat katalog nebo webový odkaz a čekat na objednávku.

Nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti - jsme tu, abychom vám pomohli na vaší cestě a většina školení a podpory jsou zcela zdarma. Investujte svůj čas a příležitosti k růstu budou neomezené. Máte úplnou kontrolu a svobodu nad odpracovanými hodinami a odměnami, které obdržíte. Vy se rozhodnete, zda to chcete dělat jako koníček, na částečný úvazek nebo na plný úvazek.

Stručně řečeno – vy jste svůj vlastní šéf! Proto jsme hrdí na to, že nabízíme možnost, kde od začátku vyděláváte peníze a zároveň si budujete své podnikání a plníte své sny, my říkáme - Vydělejte si dnes a zítra si splňte své sny.

7 způsobů lepší svačinky!

06.03.2014 12:15

Zkuste Oriflame Wellness tipy

Sáhněte po celozrnných obilninách a svačině jako celozrnné musli nebo granola. Pokud opravdu nemáte čas a automat na sladkosti na vás číhá za rohem, je lepší, když máte v kapse tyčinku Natural Balance; je sladká, ale zdravá a plná vlákniny.

Začněte opět snídat. Řadu snídaňových potravin lze využít i jako vyživující svačinu později přes den. Co třeba plátek celozrnného toustu s Cottage sýrem? Snídaně by vám měla dodat energii na celý den. Nezapomeňte ji doplnit potravinovými doplňky, jako je Balíček Wellness nebo Esenciální multivitaminy a minerály z řady Wellness by Oriflame.

Zkuste kombinaci „hi-low“. Čím je ovoce čerstvější, tím lépe, pokud však není ta pravá sezóna na čerstvé ovoce, zkombinujte trochu sušeného ovoce s ořechy nebo granolou – pamatujte, že je velmi sladké. Hlídejte si, kolik jíte cukru. Zkombinujte je s potravinami s obsahem zdravých tuků, jako burákové máslo, a větším množstvím velmi lehkého jídla, jako plátky jablka, řapíkatý celer nebo mladá mrkev.

Hurá na ořechy. Nesolené ořechy a semínka představují vynikající svačinu. Mandle, vlašské ořechy, burské ořechy, pražená dýňová semínka, kešu, lískové ořechy a další ořechy a semínka obsahují řadu prospěšných živin a spíše vás zasytí (na rozdíl od brambůrků či preclíků). Ořechy mají však hodně kalorií, proto jezte malé porce.

Hlídejte si co svačíte. Nemlsejte při jiné činnosti, jako je surfování webu, sledováni TV nebo při práci u počítače. Místo toho si dejte na pár minut pauzu a snězte svačinu, jako kdyby šlo o malé hlavní jídlo.

Dejte si koktejl. Příkladem zdravé svačiny během dne by mohl být koktejl Natural Balance z řady Wellness by Oriflame. Mějte jej v kanceláři a dejte si jej kdykoliv se cítíte unaveni nebo hladoví. Pokud chcete zhubnout, dejte si jej 20 minut před hlavním jídlem.

Můžete si vzít svačinu s sebou. Myslete dopředu a zabalte si do kapsy či do kabelky zdravou svačinu, abyste se v nouzi nespokojili se sušenkami v kantýně nebo čokoládou z automatu. Dobrá volba je Tyčinka Natural Balance. Je zdravá a chutná, obsahuje jen 120 kcal a je plná energie!

zdroj: Oriflame

Valentýnské překvapení

18.01.2014 13:10

Říká se, že lásce dokonale rozumí jen žena, muž bývá v lásce vždy začátečník. Ne náhodou svátek lásky bývá vždy i poctou pro ženu a její krásu. Buďte pro své blízké bohyní svátku zamilovaných a pohlaďte je originálními vyznáními lásky od Oriflame.

Tip na valentýnský dárek pro něj:

Ultimate – nespoutaná energie

Nespoutaný muž, který srší energií a s chladným rozhledem je vždy pánem situace. Takový je nový idol, muž za volantem, který krotí šelmu ze skla a oceli s neuvěřitelnou rychlostí a přesností. Nová Toaletní vůně Ultimate je ohnivá a vášnivá a je perfektní pro sebevědomého moderního muže 21. století, který rád překračuje zažité hranice. Exkluzivní složkou dřevitě-aromatické vůně je sečuánský pepř timut, který splývá se slanými vodními tóny v srdci vůně a doznívá v souzvuku s vůní kadidla a pačuli.

Výhru máte na dosah s kolekcí North For Men

Máte doma tohoto muže? ” Mám rád sport – rád sleduju sportovní události, ale ze všeho nejvíc mě baví, když sám sportuji. Venku v zimě se mi však pokožka vysušuje a stává drsnou. ” Víme, stejně jako vy, že potřebuje kvalitní ochrannou kosmetiku na zimu. Připravte se na všechny výzvy počasí s novou edicí North For Men s energizujícím mentolem.

Energizující Pěna na holení pro normální pleť North for Men Active s mentolem uklidní, osvěží a ochrání normální pleť. Bohatá krémová pěna s komplexem Glide Tech na dokonalé a hladké holení je bez alkoholu.
Hydratační balzám po holení North for Men, ideální pro normální pleť, s chladivým mentolem zklidňuje pleť na celých 24 hodin. Osvěžující Šampon na vlasy a tělo North For Men Active posiluje vlasy a vyživuje pokožku celého těla. Obsahuje D – panthenol, komplex Arctic Pro- Defence a mentol…

Valentýnská kosmetika, kterou si zamilujete!

08.01.2014 16:15

Svátek všech zamilovaných je den, kdy vyznáváme lásku své drahé polovičce, ale můžeme ji vyznat také lidem, na kterých nám skutečně záleží. Říká se, že bez růží by Valentýn ztratil magické kouzlo, proto přicházíme se skutečným bestsellerem – vůní Volare, která se řadí mezi TOP 15 nejprodávanějších produktů Oriflame po celém světě.


Srdce z plátků růží…
 

Romantická a elegantní, tak by se dala popsat vůně Volare, jež obsahuje bez pochyb světově nejpoužívanější základ – růži. Naši parfuméři se zaměřili na univerzální symbol lásky a krásy a doplnili ho o exkluzivní směs pralinek, lístků fialek a pivoněk. Stylová vůně Volare je díky této nové kombinaci mnohem ženštější, modernější a sofistikovanější, než klasická verze. Budete mít pocit, jako byste si přivoněla k čerstvě nařezané kytici růží. Volare ve vás dokáže v nepatrném okamžiku vyvolat něžnou náladu. Efekt křehké ženskosti podtrhuje nádherný design flakónu vytvarovaný do podoby nejromantičtějšího květu na světě.

Hýčkejte sebe i své blízké s Oriflame

zdroj: Oriflame

Doplňte energii a načerpejte vitalitu s Oriflame

11.12.2013 16:27

Chladné a mrazivé počasí neodvratně přišlo i do našich končin a my opětovně řešíme otázku, jak si přes zimu udržet vitalitu a energii. Každý z nás pociťuje v menší či větší míře změnu – býváme unavenější a malátnější. V chladnějším počasí naše tělo cítí i větší potřebu po doplnění cukrů. Oriflame představuje novou řadu výživných tyčinek Natural Balance, které vás dokáží postavit na nohy a které můžete mlsat zcela bez výčitek třeba i na zasněžené sjezdovce.

Oriflame ve spolupráci s předními švédskými vědci vyvinul 100% přírodní tyčinky Natural Balance, které vám v zimních měsících poslouží jako zdravý a plnohodnotný zdroj energie a navíc dokonale uspokojí vaše chuťové buňky.

Dokážete si přestavit jinou tyčinku, která nabízí stejné kvality?
 

  • Vynikající chuť
  • 100% přírodní
  • Neobsahuje umělá sladidla, konzervační látky ani barviva
  • Bohaté na proteiny
  • Bohaté na vlákninu
  • Nízký glykemický index
  • Obsahuje pouze 150 kcal (628 kJ)
  • 3 zdroje bílkovin bez obsahu GMO (geneticky modifikované organismy)

Tyčinky Natural Balance jsou ideálním doplňkem, který vám pomůže nastartovat zdravý životní styl bez složitého počítání kalorií a výčitek svědomí. Díky vysokým nutričním hodnotám jsou tyčinky zdravou variantou mlsání a rychlým zdrojem energie, kterou oceníte například na lyžařském svahu nebo při jiných zimních aktivitách.

Tyčinky nabízíme ve dvou příchutích. Ovocná příchuť se „superovocem“ obsahuje granátové jablko, populární acai a borůvky, tedy ingredience známé pro své antioxidační a zdraví prospěšné vlastnosti. Čokoládová s kousky čokolády zase obsahuje poctivé kakao, ječmen a ovesné vločky, které vám okamžitě dodají energii a podpoří trávení.

  • Tyčinky obsahují čtyři druhy obilovin podporující trávení: ječmen, oves, rýži a pšenici.
    Taktéž obsahují 3 zdroje bílkovin bez obsahu GMO: sóju, hrášek a syrovátku.

Ovocná tyčinka Natural Balance/Čokoládová tyčinka Natural Balance
Cena: 349 Kč
Obsah: 7 x 40 g

zdroj: Oriflame

Řasenka WonderLash Festive

22.11.2013 13:48

Blíží se sezóna večírků! Vyzbrojte se naší nejprodávanější řasenkou WonderLash, nyní v krásném novém balení v limitované edici.

Image

5 SUPER EFEKTŮ v řasence WONDERLASH:

  • Křivka
  • Délka
  • Objem
  • Oddělení
  • Péče

SLOŽENÍ
Řasenka s inovativní technologií 3D pro úžasně dlouhé, pevné a husté řasy, které se neslepují. Navíc obsahuje palmové mléko pro vyživení řas.
APLIKACE
Řasenka má dvojitý plastový KARTÁČEK speciálně vyvinutý pro ultra efektivní aplikaci.

  • Kratšími štětinkami zdvihněte a vymodelujte řasy.
  • Poté pootočte kartáčkem a delšími štětinkami oddělte a prodlužte každou jednotlivou řasu.

Prohlédněte si aktuální vánoční katalog Oriflame.

zdroj: Oriflame

Záznamy: 13 - 18 ze 32
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>