Přírodní kosmetika Oriflame

13.09.2013 15:34

Oriflame v roce 1967 založili dva bratři a jejich přítel. Dnes je Oriflame mezinárodní kosmetickou firmou přímého prodeje zastoupenou ve více než 60 zemích světa. Pestrou paletu jejích moderních, přírodních výrobků nabízí prodejní tým tvořený zhruba 3,6 miliony nezávislých kosmetických poradkyň, které celosvětově vytvářejí roční prodeje přesahující zhruba 1,5 miliardy eur. Oriflame stále rychle roste a dosahuje na stále nové trhy.

Oriflame nabízí silnou obchodní příležitost všem, kteří si chtějí již od prvního dne začít vydělávat a zároveň pracovat na naplnění svých osobních snů a cílů prostřednictvím jedinečného obchodního konceptu – Vydělejte si dnes a zítra si splňte své sny.

V základech, na nichž je naše firma postavena, leží úcta k lidem a k přírodě a to se odráží také v naší sociální a ekologické politice. Oriflame podporuje množství charitativních projektů po celém světě a je spoluzakladatelem World Childhood Foundation. Firma Oriflame je registrována na burze Nasdaq OMX Nordic Exchange.

Příroda je pro Oriflame rozhodující inspirací již od založení firmy, tedy již 45 let; ohromující čistá krása švédské přírody je pro naši kosmetiku zcela charakteristickým obrazem.

Oriflame působí v České republice od roku 1990 a velmi úspěšně se vyvíjí po obchodní stránce. Dnes máme více než 90 000 kosmetických poradců a stále rosteme.

Oriflame má velmi silné etické zásady, které se projevují ve všech aspektech naší činnosti. Výrobky jsou vyvíjeny a vyráběny v souladu s vysokými standardy kosmetického průmyslu a podle jasných etických pravidel. Navíc jsou obaly výrobků z recyklovatelných materiálů, celkový objem obalů je co nejmenší, s cílem minimalizovat odpad.

Katalog nabízí ženám chvíle skutečného kosmetického potěšení – každá nová stránka obsahuje škálu lákavých výrobků, od péče o pleť a vlasy až po make-up a vůně. Všechny výrobky jsou pečlivě vyvinuté tak, aby vyhovovaly všemu, po čem ženy touží. Oriflame má odpověď na všechna vaše přání. Naše nabídka péče o pleť vám poskytne nejlepší řešení na míru – ať už jde o jakýkoliv typ pleti a životní styl. Vybrat si můžete ze široké škály výrobků. Naše nabídka výrobků zahrnuje dokonce i módní doplňky – od psaníček přes šátky a šperky až po zrcátka.

Oriflame se snaží splnit všechna vaše přání. Nově nabízíme i svíčky a domácí vůně, protože krásné ženysi zaslouží krásný domov! A jestli si myslíte, že krása je jen pro ženy, dovolíme si vás poopravit – Oriflame nabízí škálu výrobků navržených specificky pro moderního muže, od balzámů po holení až po péči o pleť.

Když listujete katalogem Oriflame a hledáte něco nového pro svou pleť, proč nevybrat i něco pro svého mužného společníka? I když milujeme všechny naše existující výrobky, nejsme zdaleka u konce – každý den vytváříme nové krásné výrobky. Každý rok představujeme několik stovek nových výrobků. Můžete se tedy stále těšit na další katalogy Oriflame plné báječných novinek!

Přírodní kosmetika značky Oriflame je velice známá. Ptáte se proč?

Oriflame v první řadě upoutá svou cenou, respektive tím, co za výhodnou cenu poskytuje –plnohodnotnou přírodní kosmetiku. Dále pak v České republice působí na devadesát tisíc nezávislých kosmetických poradců.

O kosmetice Oriflame bychom mohli hovořit opravdu dlouho – o její historii, která nastartovala v roce 1967 ve Švédsku, či o skoro třech mil. prodejců, jimž se u Oriflame říká “nezávislí kosmetičtí poradci”, či také o stovkách produktů, jenž tato celosvětově působící kosmetická firma má v nabídce. Oriflame se taky snaží o to, abyste vždy našli ty produkty, jenž právě chcete – proto je nabídka obsáhlá a zahrnuje veškeré představitelné typy produktů. Od krémů na opalování, přes chladící a sprchovací gely, ústní vodu a tedy cokoliv co vás napadne.

Jistě nejvíce tím, že za úplně normální ceny nabízí trochu navíc – přírodní kosmetiku. Ta je vždy o mnoho dražší, ale Oriflame dbá na kvalitu i na cenovou dostupnost svých produktů.